Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi

 

 

när håglösheten dig söker

när över dig sig sänker mörker

 

låt ej det mörka härska fritt

det slutar med mardrömsritt

 

fångad din kropp i ångest är

du vistas i dramatisk atmosfär

 

helvetets plågor dig hemsöker

och hur du än försöker

 

du sitter fast i spindelns nät

himlens alla änglar grät

 

sån tur det bara är en dikt

skriven av en poets plikt

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-12 12:22



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja det gäller att tänka logiskt men inte lätt alla gånger, spindelns nät är starkt.
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP