Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fisken känner bara denna hunger, herden lär sig meta får


Korkeksfantom


Tjuriga Ferdinand läser Sarah Kane
för svettiga blommor och bin
Ångan daggar maskrosen och timotejn
körsbären vill bli till vin

För dig, med dig själv, tomma glas
och vadgördumeddigmin
Sena nätter skjuter upp som gas
hos levnadssjuka måndagsglin

Pilgrim, kom, vi går och frågar Alice
får vi traumat med dit upp?
Jesus sa att smärtan var en hallis
förövarna en del av någon kupp

Törnrosa är vår oskulds påläggskalv
vaknar hon blir hon Rapunzel
Om hon rymmer blir hon Askungsalv
när hon fångas en Ophelisk incel






Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-12 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd