Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg lilla nyckelpiga flyg


När ska du släppa det

göra dig fri på riktigt

så att du kan lämna marken

flyga högt upp i det blå


Eller ska du gå på jorden

med tunga steg 

knappt orka lyfta blicken

insjunken i dig själv


När du kan leva 

skratta och dansa

ta vara på dina dagar

istället för att vissna


Det är vår nu

dags att tar sats

fälla ut dina vingar

och kasta dig ut










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-12 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP