Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alternativa pappor

 


Jag vill hylla de män som jag mött


som fungerat som förebilder


att låna lite mänskligt liv av


som inte har en aning


hur viktiga de är


för en ivrig sökare som jag


 


Jag vill hylla de män som jag mött


som kan kombinera höga ideal


med respektfull tystnad


kamratlighet med humor


som kan sitta kvar en stund


och njuta av att vi är tillsammans


 


Alternativa pappor


som dyker upp


när jag minst anar det


kanske inte bara för att


de blir sedda av mig


utan för att vi ser varandra


 


Alternativa pappor


som skapar färg av svart-vitt


Alternativa pappor


som inte gör mycket väsen av sig


som utan att veta om det


gör den här världen


till en bättre plats att leva på




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-12 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP