Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOCKERAD

när ilskan blockerar min kreativitet

så hamnar jag i en prekär belägenhet

försöker att skriva men kommer ingen vart

det känns som om jag ville måla allting svart

"som jagger och richards då", tänker kanske ni

nej, absolut inte ett sånt koketteri

det kokar och sjuder av lava i min själ

och återigen blir jag raseriets träl

 

LARZ GUSTAFSSON 12/4 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2019-04-12 14:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Folk tycks ha haft väldiga problem med denna dikt.

Blir någon provocerad är det en bonus.

Jag tvingar ingen att läsa det jag skriver.

2019-04-12

  Kungskobran VIP
Jag känner mig fri
när jag får utveckla mitt raseri
när jag blir sval
drabbas jag av allehanda kval
2019-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Jodå, jag är medveten om paradoxen...
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP