Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv älskade liv


Vi går inte i repris

tack gode gud för det!

inte hade jag velat

vandra samma krokiga bana

för att komma hit

vissnad och tilltufsad

men än glöder livet

och hoppet det flämtar 

i tusende blomster

längs dalens mjuka golv

alltmedan solen lyser

och vårfloden brusar








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-25 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP