Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORO

 





 

 

En fågel i mej är vilsen 

Fladdrara oavbrutet 
och vill komma ut 

Ger mej ingen ro 

Genom mina ögon 
söker den lugnet 

Kvider,kvider 
och endast jag hör 

Men jag kan inte 
hjälpa den 
att fly 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-12 14:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som berör!
2019-04-16

  Maria–Lo
Berörande fint skrivet om hur tankar och känslor flyger oroligt omkring ibland.
2019-04-14

  Feliaxel VIP
Berörande rader
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP