Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggare har ingen framtid i Sverige

 

 

när plastkortet ersatt kontanter

finns inget kvar att ge

hur mycket de än ber

om detta de måste veta

så hur länge tänker de tigga?




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-12 15:24



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja du
man kan ju alltid ge dem en grillad kycklingklubba

men Bitcoin via mobilen
funkar
2019-04-13

  Cikoria Blå VIP
Kanske erbjuda dem ett arbete?
De är människor som vi.
2019-04-13

  Onomatoprofet VIP
har man inte personnummer kan man inte öppna ett bankkonto heller, eller har jag fel?
2019-04-12

  Bodingen VIP
Swish? Ja då kan de sköta "affärerna" hemifrån, det är bara att sätta upp en lapp med mobilnumret i entrén på affären he
2019-04-12

  Öknens Ros VIP
bör man inte ha ett bankkonto för att kunna swisha?
2019-04-12

  Kungskobran VIP
Dom har ju telefon får väl fixa Swish
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP