Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att försöka behålla verkligheten

 

 

rätar på ryggen
messar dig om dina tänder

[scrollar fejsbook]

 

jag rymmer hela tiden
fötterna vill nå golvet

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av catharina.jerbo VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-12 15:33



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Texten ger en känsla av rörelse och stillhet på samma gång, att vara på två ställen samtidigt.
2019-04-13

  Annie b'larsson VIP
En lite mystisk text, men som jag får massor med bilder av. och vilken rubrik!
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP