Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till vem ska jag vända mig? Vi är nu i huset "Stationen" och vi firar vår självständighet.


Har ni fått underlaget?

"Idag är en dag för oss som tycker om varandra, att även om det gamla, det som varit, som gör ont och som finns där, den posttraumatiska känslan, som tär på vårat nervsystem, är detta för att psykvården inte vill lyssna till oss, till verkligheten till det svåra komplexa, det som är..

(Skål)
-Idag är en dag för oss som tycker om varandra.

"-Det finns inga platser kvar i psykvården."

-Idag är en dag till eftertanke.

Behöver vi verkligen, tvångsvården?

Men du säger ju att den inte längre finns.

Säger jag?

Ja, indirekt.

Nu får vi klara oss själva.

"-Underlaget är skrivet."

Är Polisen med oss?

Polisen är ju de enda som finns för oss.

Det låter som du är ledsen.

Ja, det är jag men samtidigt lycklig.

-Idag är en dag för oss som bryr sig om varandra.

Så du skriver..

Klaga inte på mig, idag är det middagsbjudning.

Ja, precis..det glömde jag.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-12 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP