Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


växtkraft

 

 

nära vattenbrynet finns

hudlösa träd, vattendränkta grånade

av havet förvridna men ändock

ur plågans former föds det mirakel

ur ett frö växer den fram

en lunga och en stam

och alla skira löv

som i vårsprickningen sjunger




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-12 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP