Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MASKERAD - tanka

Inte en vindpust

vassruggar speglas i sjön

stormen syns inte

maskerad med lugn yta

ingenting får läcka ut




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-04-12 18:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fyndigt skriftat
2019-04-18

  Niliboy
Trevlig ordlek, livad fantasi!
2019-04-13

  DavidM VIP
Lugn miljöskildring som övergår i något suggestivt, elegant skriftat.
2019-04-13

  ULJO
Naturen är nyckfull
2019-04-13

    ej medlem längre
I naturens krafter kan det finnas förtäckta hot. Strax före stormen är det lugnt. Mycket fint skildrat.
2019-04-12

  Öknens Ros VIP
i djupet lurar faran.
2019-04-12

  Anya VIP
Fin naturlyrik med intressant metafor i sista raden. Får mig att fundera på vad som inte får läcka.
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP