Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet i nuet

 

är som en flaska buteljerad vår

en symfoni i skiraste grönt

vajande runt björkarnas midjor

 

solljus röntgar bladens tunna nätverk

alar stirrar yrvakna på flodens tröga färd

fågelröster väver ett gyllene nät

runt magisk lövsprickning

en kuliss ännu inte målad

med flödiga penseldrag

 

en stunds vila i vårens armar

borde alla få

och uppleva vårens sprudlande

 

hänryckning




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2019-04-12 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP