Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÜTZENDIMMAN SKINGRAS

det ryker ur ruinerna

men krutröken har lagt sig

nu verkar det så futtigt

allt det där som jag har sagt dig

det ryker ur vulkanen

när ska nästa utbrott stunda?

är detta priset för att

man vill vara annorlunda?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2019-04-12 19:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vulkanen ryter till
om man inte kan sitta still
2019-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill påpeka att tomten på bilden hade jag helt slagit sönder, eftersom jag hatar julen och vägrar att fira den.
Men detta var en arbetsplats, och det var dessvärre inte jag som var chef.

Julen är en hednisk tradition som inte har någonting med kristen tro att göra.
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP