Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har alltid haft svårt att hålla masken

 

 

Du har alltid varit en
svindlande tanke
Utan tydlig landningsbana

 

 

Gjort mig yr

 

 

 

och jag vet 3000 meter över marken
ska man ta över spaken

 

 


På grund av dig
Så har jag börjat se det värsta i folk
att ha på bälte i bussen
ifall olyckan är framme
Slutat dejta
Övervägt att skaffa kk
och seglat västerut om mina egna gränser

 

 

 

 

Du är anledningen
till att jag inte längre
skrattar åt mina egna skämt

 

 

 

 

 

 

 

 

och talar om mig själv i tredje person




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-12 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha gillar
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP