Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 Haiku

Solens envishet
Brunnens lock borttaget
Jag grävde djupt

---

Körsbär i april
Ett utslag av natur
Jag är nästan där




Bunden vers (Haiku) av mihkel VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-12 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP