Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han gal i sömnen

Jag faller för mersmak med smaken av mer,
att få allt, när jag inte kan styra vad som sker.

När du ser på mig, vill du pilla på slidan.
Men gräset, är alltid grönare på andra sidan.

Jag hör ett ylande galande för ruskandes lust,
en tupp vars rusk i ruskandes rask
blev för mycket, för min stackars task.

En liten fråga jag har för min påle, normalt.
Skulle du vilja hjälpa mig, oralt.

Tack




Fri vers (Fri form) av Rune Stormtorsk
Läst 491 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-12 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skrattar :)
2019-04-12

    Svante Pissvante
Oerhört vacker kvällsläsning! Skall bli spännande att se hur du utvecklas den närmaste tiden
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Rune Stormtorsk