Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick feeling när jag såg en skuta idag


Matos på havets våg, (EROTIK)

Båten vaggas av havets våg,
Nere i kabyssen begås det bluff och båg,
Matrosen skola icke klämma på kaptenens byte till flicka,
Men där i tänker denne att där en lång potät skall stickas,
Hon luktar så gott och äro så våt,
Nere i köket är det varmt och hon klär av sig av det och av att hon är kåt,
Det vaggas friskt men ack är det verkligen havet som gungar båten så häftigt,
Tyst på däck är det icke längre ty flickan ylar som en gammel räv när hon tar emot en stor klump säd,
Matrosen har rest flera tusen mil utan att få tömma,
Hoppas kaptenen sover i hytten hans annars blir stackars matrosen kölhalad och flickan såld i närmaste hamn,




Fri vers (Fri form) av Svante Pissvante
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-12 21:29



Bookmark and Share


    Svante Pissvante
Skönt att kunna relatera till din barndom Rune!
Är ett stort fan av din nyaste dikt "Han gal i sömnen". Mycket fint verk, det märks väldigt tydligt att du skrivit mycket tidigare
2019-04-12

    Rune Stormtorsk
Denna texten påminner om en historia min morfars far berättade för mig som spädbarn. Lika ingripande i fraseringen som en tös från främmande.
Magnefikt
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Svante Pissvante