Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insida

Slav under mitt eget begär
Blundar i min egen tystnad
Och drunknar i mina egna sorger
I en evig längtan
Att få röra vid din långa väntan
Känna dig under mina fingrars känsliga beröring
Att få kupa mina händer om dina knoppande bröst
Kyssa och släcka vår törst
Och aldrig mer
Förringa det vi känner
Längs våra fuktiga insidor
Av kvinnlig sanning




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-12 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish