Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gulsot och fia med knuff

En blodigel fäste sig vid min sida. Vi blev vänner med detsamma.

Jag skall kalla honom för Skalle-Per då han ser lite blek ut.

Han gav mig insomni under ett parti schack.
Jag orkar inte spela mer, jag är helt matt.

Tack




Fri vers (Fri form) av Rune Stormtorsk
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-13 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rune Stormtorsk