Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man up..

Dina ord
Talar om ett liv
Bortom horisonten ligger en sanning
Visar med långa fingrar
Hur du tystas
Bakbinds
Och sakta tuktas av dominansen
Den du tillåtit dig själv att styra
Lyssna till de timmar du bestulits
På din självständighet
Och din styrka
Ta dig i kragen
Ge dig själv en smäll på käften
Och visa att du är den man
Som du är menad att vara




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-13 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish