Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Historien är nte klar, kanske en grund för en bok.


Blurrig historia om en arkeolog.

Han hade dolt det väl.
Han var poet, men så anonym, lämnade inte spår efter sig i form av fysiska dikter, utan bara på en internetsida, som tog väl hand om dikterna mot en avgift.
Han behövde hålla det hemligt, ty han var av den sorten av människa som ansåg att alla personliga intressen skulle integreras i integriteten, Vad hade människor med honom att göra? Hans jobb var hans liv, han var nämligen arkeolog. (Och här skall det tas upp, hur arkeologen blev en arbetande arkeolog.) Han hade jobbat på en grotta som hade hittats , med fornristningar, och han skrev, efter avslutat pass och fotografering i grottan; Jerome was here, för han ansåg att nutid och Dåtid hörde ihop, och att tid inte fanns på något sätt.




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-13 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim