Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitter i Månskenet

Vrålet
Skriet
Rytandet.

En ilande känsla av obehaglig tillfredsställelse när eken tappar taget om sina ollon.
Ollon?
Mitt egna träder fram i en vaggande vals när den fagra griper tag om min höft.

Ett gungande

Fram
Tillbaka

Med ett sista drag sliter sig vålnaden loss. Det är vått, kladdigt, mysigt.
En kolossal mängd säd nu dryper längs med kinden.
Månskenet speglar sig i den glittrande vätskan som sakta rinner ner för halsen, mellan brösten,
Hon blickar upp mot skyn, ty allt hon ser är skuggan av min maskulinitet.

Tack




Fri vers (Fri form) av Rune Stormtorsk
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-13 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rune Stormtorsk