Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidens båt tar vi det med ro

Ingenting är längre som förut - men väl akterut.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-13 06:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Märkligt. Att 'skjuta på en bil', brukade betyda att den (bilen) fått motorstopp'. Numera vill den som skjuter (på en bil), att föraren skall få 'motorstopp'.
2019-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP