Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efterliv

Vi letar efter det som inte finns
och försöker komma ihåg det vi inte minns
-Det är som att leva döden




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-13 07:08



Bookmark and Share


  Respons VIP
Grymt men sant!
2019-04-14

  Öknens Ros VIP
Att sväva mittemellan, mentalt.
2019-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP