Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att baka en dikt


jag smörjer och jag bröar
blandar orden
med en fart

jag kryddar och jag gräddar
och strax är
allting klart




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 398 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-13 07:35



Bookmark and Share


  Engel
Fin allegori. Med samma kärlek...
2019-05-06

    Bo Malte
ja...och ibland blir det även välsmakande
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!