Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök


Hon får besök
i vilorummets svaga ljus

Vem är det som viskar så övergivet
längtande?

I ett skred av stjärnor ser hon flyktigt
ansiktet av älskaren
från Frågorna

Livsskeppet har ökat hastigheten
som av egen vilja -

passerade för längesedan
rimligheten

Verkligheten sjunker
vid horisonten -

fullständigt okänd




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-13 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP