Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Too much analysing ( döpte om texten)

Du visar ditt rätta jag
Din mask krackelerar
I dina ord
Som väller ut en sen kväll

Det ligger fulingar mellan raderna
De rullar ut som ståkukar
Som i ett försök till ett mindfuck

Nästan som en våldtäkt på mina tankar

Sopar de fula orden under mattan
Men behöver inte stålsätta mig
Håller mig till min egen verklighet

Där tror jag du går vilse

Där

Bland dina ståkukar och dominanta tankar






Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-13 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish