Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Latmaja

 

 

ledig hela dagen

och jag borde gjort

allting som är ogjort 

 

latmajan i mig viskar

imorgon, imorgon

kan du göra allt det där

 

som är ogjort

som du borde gjort

det går så fort

 

men jag vet, jag vet

det tar en evighet

det jag borde gjort

som ännu är ogjort




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-13 11:40



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Inte fel att vila sig i form ibland
2019-04-14

  Fulbergarn
idag lät jag nån annan göra det jag skulle göra två gånger
på så vis fick jag ogjort gjort
2019-04-13

  Kungskobran VIP
Gör inte i dag vad du kan skjuta upp tills i morgon.
Ibland får jag en sådan arbetslust
då sätter jag mig ner en stund så brukar det gå över
2019-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Om man planerar sönder ledigheten förfelar den sitt syfte.
2019-04-13

  Cikoria Blå VIP
Det låter klokt i mina öron.
Vila dig lite, vet jag.
Skriv en dikt under tiden.
2019-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP