Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen!

En matta stjäls i Vadstena
polis rings upp, trots kvällen sena...
De svarar ju då:
- Det är ju bara så
ej nå´t att gå på, bevis klena...




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2019-04-13 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt