Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Billig hobby

Som poet

har man alltid 

sin utrustning

med sig

inombords




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2019-04-13 13:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Håller med i andemeningen, själva som fördelningen, som en färdkamrat trivsam, för var kvinna som man, i teorin så varsam och sann
2019-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP