Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En riktig skrivmaskin

häromdagen kom jag över
en riktig skrivmaskin
i mycket bra skick
billigt på ett loppis

skrivmaskinen är från 1950
kollade jag på serienumret
jag har till och med
fått tag på färgband till den




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-14 10:30



Bookmark and Share


  AKT VIP
Här kan du hitta det mesta: https://www.kontorsgiganten.se/twin-spool-10m-p-53-3?from=gpla&gclid=EAIaIQobChMItbW01e_Q4QIVCqgYCh2Lbg_-EAQYASABEgImxPD_BwE

2019-04-15

  Kungskobran VIP
Smattret från en skrivmaskin är som musik
2019-04-14

  Yrre VIP
Å, den jakten kan inte bli lätt!
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP