Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stigmatiserad


Som snön

bli inte arg
om jag inte går med dig
håller fast min själ
jag är utan mod

jag fryser
ge mig din värme
jag är rädd
men jag skall visa dig mitt värde

ge mig ditt skratt
ge mig din hud
ge mig din tunga
med smak av honung

jag är som snön
vit och kall
eller som stjärnan
ensam, gömd under dagen

om ni lyssnar på regnet
är mina snyftningar där
om vinden smeker dig
är det bara mina andetag

bli inte arg
om jag inte går med dej
håller fast min själ
jag är utan mod




Fri vers av La yegua
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-13 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin
2020-01-05
  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua