Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love

Visarna släpar sig i klockans urtavla
Målar upp en längtan efter ett slut
Slut på väntan och den ensamhet
Som skaver i hjärtats sömmar
Där du ligger stilla och tyst
Helt utan ord och bara lurar
Lurar på den passion och glöd
Som lever i vår verklighet
Den du ger mig
När du kysser mina läppar
Och ger mig din kärlek
Den som är helt utan ord
Men säger allt




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-13 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish