Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen kysser natten. Natten smeker morgonen.

Som tindrande kärleksfull zebrahonans blick över snödroppe i horisonten med inslag av blixtnedslag i galaxens videung. Du ömsar väderbitna tårar av torkad orkidé. Om natten du älska på lotusblad som om själen var morgondagens nyutsprungna hägring. På änglavingar du somna. Min älskling av rosenblad din aura vackert skimra. Vid den glittrande sjö, enhörningar läser sagor för dig, i din dröm du ler. Leende som den vita leopardhannen som kysser evigheten. Skimrande som regnbågen. Precis som du. Precis som jag. Som de vi blir när flamingons fjäderdräkt beskyddande omfamnar oss. Stjärnfall av lycka. Min inre tigrinna av kristall mig aldrig överger. Gudinnan i dig ser gudinnan i mig. Vi skålar för varandra. Dimman har lättat och i nattens sken skymtar vi ballerinan som balanserar på spindeltråd i själens oas av liljornas drömmar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-13 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP