Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mötesplats

Ut
och vad skall du göra
skall ut
ytterdörren slår jag igen efter mig

Torget
gick ner till torget
det var mötesplatsen

Attityd 1
bara grabbar
ofta rätt barnsligt snack
moppe, hockey och tjejer

Attityd 2
blandat killar och tjejer
tuffare korthuggna samtal
frisyr halsduk jacka byxor och skor
viktigt att det var rätt

Hemväg
rädd för att det luktade rök
gnida fingrar med granskott
tugga granskott

In
och vad har du varit
ute
har du aldrig några läxor



Mina minnen är över femtio år gamla.
Hur är jargongen idag?







Övriga genrer av Johan Strömstedt
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-13 18:03



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, se ungdomstiden å vilka fina bilder!
2019-04-14

  DavidM VIP
Spännande med inblicken i historien.
2019-04-13

  Gunnar Hilén VIP
Levande !

Idag måste föräldrarna sparka ut dem från datarummet......
2019-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt