Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lotuslinjen



Yttre världar
elektroner
sfärer
Mediala frekvenser
förbindelser
Luftburen fri
samlad energi
Kropparnas förbindelser
fysikens kemi
framkallad kraft
kärlek




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-13 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP