Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små stunder bildar en evighet. Det är livet


Ett ögonblick

Det var en gång
ett liv
ett ögonblicks evighet
Och så....borta
Hallå, vart tog det vägen?

Ett annat liv tar vid
andra evighetsögonblick
Snart förbi
som brustna såpbubblor i vinden

Skeenden avlöser varann
Möten som lär
Skratten som skrattas
Gråten som gråts
Äventyr som väntar på lur

I varje ögonblicks evighet




Fri vers av Betzy
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-13 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzy