Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt nässlor och rosor blomma sida vid sida!


Upprop!

Har vi inte frihet i tanke och skapande, har vi ingen frihet. Störst av allt är att befrämja denna frihet. Låt miljoner blommor blomma, oavsett om vi kallar dem rosor eller tistlar!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Algotezza VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-13 20:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det svåra för en skriftlärd måste bli att bedöma var att dra gränsen, om det är måndag eller onsdag, se var en tåt börjar och var den slutar, om glaset syns klart och diskat eller dimmigt och murrigt... inte ens ett barn vet väl var och när ett liv börjar eller var det skall färdas, på väg och över vatten, bara att det vaggas till sömns möjligt tryggt i sommarnatten...
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP