Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vidd/porträtt

 

Vid din källa klarnar vatten nära dags mitt,
som de rinner genom ögat skyld.
Där och bara där är mitt mod fritt,
Där blossar himmel min brygd.

Somligt har sitt steg blott när,
De allra säkraste tar mod.
Jag tog mitt största här
Där inget annat återstod.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-13 22:02



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Vackert och suggestivt!
2019-04-17

  Sturesdotter
Vackert och rytmiskt.
2019-04-15

  ULJO
Fint. Gillar bilden
2019-04-14

  Mats Edin VIP
Väldigt fint skaldat
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP