Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om så kallad "konstruktiv kritik", som jag ALLTID kommer att betrakta s0m DESTRUKTIV!


SKA DU VARA ETT EKO?

Ska du vara ett eko?

Ska du vara en röst?

Ska du vara en vårvind

eller tung och grå höst?

Ska du låta nån annan

styra din poesi?

Du, jag tar mig för pannan!

Slå dig fri! Slå dig fri!

 

LARZ GUSTAFSSON 13/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2019-04-13 22:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
NEJ!
Ingen ska tala om för mig vad jag måste.
2019-04-14

  Kungskobran VIP
Kritik måste man tåla
om man med vänner vill skåla
man kan olika åsikter ha
men ändå må bra
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP