Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Återkommer till temat "konstruktiv kritik".


VILL DU VARA EN KOPIA?

Vill du vara en kopia

eller bli ett original?

Vem är herre på din täppa?

Har du valt ditt fria val?

Vem är det du släpper in i

det som är unikt och du?

Bryt med alla dikt-atorer!

Gör ditt uppror! Gör det nu!

 

LARZ GUSTAFSSON 13/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2019-04-13 22:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
NEJ!
2019-04-14

  Kungskobran VIP
Andras tolkning av dikter är alltid intressanta
2019-04-14

  Larz Gustafsson VIP
S k konstruktiv kritik går ju ut på att någon föreslår ändringar i min text. Genomför jag de ändringarna så är texten inte längre min.
Tack för din kommentar!
2019-04-14

  Lottie Ålhed VIP
Trodde att debatten handlade om ifall det skulle finnas möjlighet till textanalys för de som var intresserade av detta på poeter.se Inte att någon elit skulle göra alla till kopior av dem själva... Självklart vill väl ingen förvandlas till kopia.
2019-04-14

  Fulbergarn
ett orginal
med sina egna kval
val
i ord
och tal
den åskådningen tycker jag är sakral
2019-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP