Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valv



Öppna dörrar
i ett personligt universum
Energier i spår av neutroner
Det undermedvetna
tillståndet
i ett fruktlöst
skapande
Praktikens stillestånd
Direkt motstånd
från ett extra element




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-13 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP