Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din näsa luktar illa





jag bjuder upp till mitt hem
som jag vill lära känna
ger dom öl och hasch
och visar dom min penna

den har fastnat i mitt hjärta

det är så som jag inbillar
att vänskap ska kunna hända

BLOMMA



sen swishar dom en femma



tack för besväret
men du verkar
inte va riktigt hemma
jag såg knappen
men ingen tända
var har du tanten
vem tog katten
vad gör du här ens
dillar mer om planeter
än carl sagan


kan det va så friskt
att aldrig kunna säga
att nog är nog
du hade saker att infria
dina drömmar
innan kreativiteten dog



du hade makten
släppte in slakten
ett plus ett är två och

tid slösad är
tid du aldrig får


och jag grävde ner min mellan
fifa sexton och hbo
world of warcraft och
cosplay-porr
på att skrika efter mycket
gräva tuvorna åt andra
sen se mig själv falla
och lägga näsan i blöt
mitt emellan dina lår




nu har jag inte tid för sånt
så jag hoppas det var värt det
din näsa luktar illa
längre än pinocchios
om det som fick den att växa
va att aldrig våga tro på nåt

























Fri vers av Love Död
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-01 00:29



Bookmark and Share


  danne //
Skön text med melankolisk känsla
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död