Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En romans

Var en lång väntan
Plötsligt så kom ljuset
Ögonen som lyste upp
Kände en stark befrielse

Luften från dina lungor
Läppar som närmar sig
Händer som smekte
Så nära himmelriket

Svävande på moln
Värmen som spred sig
Så naket och så rent
Drömmar som växte till liv







Fri vers av Lidde
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-14 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde