Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

swipe love

snygga armar grabben
lyfter du ens, nej

nej

men

hej

jag orkar dippa dom i burkar
smetar in dig i kvargen
vi kan göra som vi vill och
blanda nocco i groggen
jag missar aldrig

proteinfönster

hej

men

nej


flamingo
rdy 2 mingo
redo att ingå
äktenskap med dig

tack
okej
men
jag har inget sparat
brukar inte låna
äger inget blått
men vill du se nått nytt
jag körde ner i ett stup med min bil sen
la jag upp klippet
på min tinderprofil

next




du

litar på dig
och ditt regnbågshår
tänder på färger
när nånting händer
tuttifrutti, i skelettet
och du är rolig
du är clown nu
kommer konfetti
med fontänen

p e r f e k t
ju

får mig att spruta
mina tårar
smakar samma
när jag skrattar
eller gråter
det ena
leder det andra
och förstorar
ögonblicken
enda jag dricker
lever på dom


så du kan slå mig
eller ge nåt
det är skitsamma
bara det mättar







jag har dig sparad, du kallas
måndag, kvart över fem och jag
såg i din telefon att jag var
"blond cis utan hem"

och
nästa kille var
"ginger ice cream man" och

hur det lät så jävla spännande


rätta sätt
att starta veckan rätta sätt att
älska
hatar köttätande men
du kan få mitt

stoppa i mig qourn som
dom stoppat i oss drömmar
och när vi är uttråkade
kan du få tömma blåsan
i mina hål


blanda ut det till en sås



vi är en jävla röra ändå


ur askan i elden
är du kommen
och en soppa i askan
ska du en gång bli




swisha mina händer
så dom rör sig
du ser helt störd ut
när du skrattar
utan tänder
och jag tänder
bara på färger
dina spasmer
regnbågshår
när du krälar
och när du går
du drämmer dörren
kalejdoskop





vet att jag kan få tiden att gå
så jävla skadad att jag

försöker svepa dina lår















Fri vers av Love Död
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-31 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död