Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker och tycker

Ja jag tycker så mycket
tycker och tycker
Tycker det lätt
blir för mycket
av storvulet drama

De vrålande orden
tycker jag helt enkelt
inte om
Patetiskt navelskåderi
känns det som




Fri vers av Betzy
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-14 04:45



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Tycker den är bra
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Betzy