Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hört i butiken..

Vem har lagt kålen så snett Ulla?
De som gjort det, de måste varit fulla?
Detta går ej an
att göra så minsann...
Nu kommer säkert huvuden att rulla...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-14 06:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Precis som vid ena disk, kanske säljs över den just fisk, där är rader sällan räta o fina, men händerna hos dej är ändå dina, de plockar o pilar ej som ögonen snart, på dem är det pli och hos dem fart...
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt