Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergslagsgryning

 

Sömndrucken blick sveper
över äng där vyer smeker

trolskt älvorna nu dansar 
rävunge sig i lya skanskar


slöjlik dimma strax lättar
råbock av ljung sig mättar

än hörs brölet av älg i skog
tyckte mig se kattuggla log

ser diffus kontur i runsten
tusenårig dagbok vid allén

i Barken arla mete av krok
kaveldun växer i stora sjok

en idyll av nordiskt märke
ljuv i trakt när Söderbärke




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-14 11:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
vackra poetiska naturbilder!
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP