Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få chans med djur!

Jag kände en puff mot mitt ben
jag stannade till, jag vände mig om,
bakom mig stod en katt, jag sa:
- Hallå Skutte hur är det med dig...

Jag sträckte ner handen och strök den
över huvudet ner mot nacken, den började
att spinna, trampade runt med tassarna där
den stod. Ju mer jag klappade och strök den
desto högre spann den... Takten på tassarna
ökade också...

När jag hade slutat att klappa den, började
den gå runt om mig och borrade in sitt huvud
i mina ben... Jag som hade en tid att passa
jag måste gå vidare...

Vad jag önskade att den katten var min!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-14 06:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Katten är sinnerlig men tyvärr rätt lynning. Fyndig text :)
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt